En het nieuwe jaar is pas een dikke maand oud…..

Je zou alweer bijna vergeten dat we eigenlijk pas net een nieuw jaar begonnen zijn. Wat is er al weer veel gebeurd! Bij mij in ieder geval wel.

Allereerst is mijn eZine vernieuwd. Een nieuw systeem is altijd even wennen (en vloeken, want in het begin kost het altijd meer tijd dan je vertrouwde systeem).  Maar ik ben blij met alle extra mogelijkheden: want ‘meten is weten’, en dat kon ik met mijn ‘oude’ format niet.

Wat er verder nog allemaal gebeurde, en een tip om je doelen voor dit jaar te visualiseren, lees je op mijn blog.

 • Wat doet KARREMAN 010°?

  Karreman 010° helpt kleine bedrijven en zzp-ers om beter te ondernemen en zakelijk succesvoller te zijn. Door bijvoorbeeld mee te denken over efficiëntere bedrijfsprocessen, heldere communicatie naar (potentiële) klanten en effectief timemanagement.

  Lees verder »

 • Contact

  Larikslaan 212
  3053 LH Rotterdam

  06- 28 25 01 17
  noeky@karreman010.nl
  KvK nr.: 24407985