Je project organiseren? Ik neem het je graag uit handen!

Zoek je extra ondersteuning voor het organiseren van een project? Of heb je een grote klantopdracht waarvan je de organisatorische rompslomp liever uitbesteedt? Karreman 010° neemt de coördinatie en uitvoering van dergelijke projecten graag op zich. Zowel op de communicatieafdeling van een onderneming, bij kleine ontwerpbureaus of zzp-ers.

Momenteel ben ik bijvoorbeeld als coördinator werkzaam voor KrijgdeKleertjes, een ruilwebsite voor kinderkleding. Ik ben verantwoordelijk voor het opzetten van lokale ruilpunten in de regio Schiedam en in Utrecht. Tot mijn takenpakket behoort onder andere het werven van vrijwilligers, zorgen voor free publicity, ondersteunen van de mensen die een ruilpunt starten en verantwoording afleggen aan de subsidiegever.

Kan ik ook wat voor jou betekenen? Neem dan contact met me op!

Wil je meer weten? Lees dan hier verder wat ik voor je kan betekenen.

 • Wat doet KARREMAN 010°?

  Karreman 010° helpt kleine bedrijven en zzp-ers om beter te ondernemen en zakelijk succesvoller te zijn. Door bijvoorbeeld mee te denken over efficiëntere bedrijfsprocessen, heldere communicatie naar (potentiële) klanten en effectief timemanagement.

  Lees verder »

 • Contact

  Larikslaan 212
  3053 LH Rotterdam

  06- 28 25 01 17
  noeky@karreman010.nl
  KvK nr.: 24407985