Netwerken, netwerken, netwerken….

Je hebt van die weken, dat opeens alle netwerken besluiten een avond te organiseren. Dat was bij mij de laatste week van september het geval: drie interessante netwerkavonden op een rij. . En dan had ik nog mazzel dat er eentje verschoven was, anders had ik ook nog moeten kiezen welke ik de interessantste vond. Maar goed, ik weet dat mijn meeste opdrachten via-via tot stand komen, dus netwerken is voor mij erg belangrijk. Vol goede moed begon ik aan de eerste avond……

Lees dit gehele artikel op mijn blog

 

 • Wat doet KARREMAN 010°?

  Karreman 010° helpt kleine bedrijven en zzp-ers om beter te ondernemen en zakelijk succesvoller te zijn. Door bijvoorbeeld mee te denken over efficiëntere bedrijfsprocessen, heldere communicatie naar (potentiële) klanten en effectief timemanagement.

  Lees verder »

 • Contact

  Larikslaan 212
  3053 LH Rotterdam

  06- 28 25 01 17
  noeky@karreman010.nl
  KvK nr.: 24407985