NIEUWS

Je project organiseren? Ik neem het je graag uit handen!

Zoek je extra ondersteuning voor het organiseren van een project? Of heb je een grote klantopdracht waarvan je de organisatorische rompslomp liever uitbesteedt? Karreman 010° neemt de coördinatie en uitvoering van dergelijke projecten graag op zich. Zowel op de communicatieafdeling van een onderneming, bij kleine ontwerpbureaus of zzp-ers.

Momenteel ben ik bijvoorbeeld als coördinator werkzaam voor KrijgdeKleertjes, een ruilwebsite voor kinderkleding. Ik ben verantwoordelijk voor het opzetten van lokale ruilpunten in de regio Schiedam en in Utrecht. Tot mijn takenpakket behoort onder andere het werven van vrijwilligers, zorgen voor free publicity, ondersteunen van de mensen die een ruilpunt starten en verantwoording afleggen aan de subsidiegever.

Kan ik ook wat voor jou betekenen? Neem dan contact met me op!

Wil je meer weten? Lees dan hier verder wat ik voor je kan betekenen.


Lezing ‘Ondernemen met Focus’

In deze tijden vinden ondernemers het vaak lastig om nieuwe klanten te werven. Hoe zorg je ervoor dat je onder de aandacht van potentiële opdrachtgevers blijft? En dat klanten jou vinden, in plaats van dat je op zoek moet naar hun? Juist nu is het belangrijk om zichtbaar te zijn en te blijven, zodat opdrachtgevers het eerste aan jou denken zodra er een opdracht te vergeven is.

Daar gaat de lezing ‘Ondernemen met Focus’ over: hoe je ervoor kunt zorgen dat je als ondernemer zichtbaar bent en een opdrachtgever juist jou kiest voor een opdracht.

Wil je meer weten over deze lezing? Neem dan contact met me op via info@karreman010.nl.


 • Wat doet KARREMAN 010°?

  Karreman 010° helpt kleine bedrijven en zzp-ers om beter te ondernemen en zakelijk succesvoller te zijn. Door bijvoorbeeld mee te denken over efficiëntere bedrijfsprocessen, heldere communicatie naar (potentiële) klanten en effectief timemanagement.

  Lees verder »

 • Contact

  Larikslaan 212
  3053 LH Rotterdam

  06- 28 25 01 17
  noeky@karreman010.nl
  KvK nr.: 24407985