Intervisie voor zzp-ers

Herken je dit?

  • Je bent best lekker bezig als zzp-er, maar mist af en toe een sparringpartner
  • Bepaalde taken blijf je maar voor je uit schuiven. Je mist een ‘stok achter de deur’ om ook met deze taken aan de slag te gaan
  • Je zou structureel met iemand willen praten die een frisse blik werpt op jouw bedrijfsvoering

Wellicht is intervisie dan wat voor jou! 

Voor wie?
Intervisie voor zzp-ers is bedoeld voor zelfstandig ondernemers die met regelmaat (elke zes weken) een onafhankelijke blik van andere ondernemers op hun bedrijfsvoering willen. Samen met een aantal andere ondernemers bespreek je, onder begeleiding van een procesbegeleider, een zakelijk probleem dat bij een van jullie speelt. Door samen te kijken naar de knelpunten waar jij tegenaan loopt krijg je nieuwe ideeën om jouw knelpunt te tackelen.

Feedback van je groep laat je goed nadenken hoe je bezig bent met je bedrijf en waar je nog aan kunt werken. Live je verhaal kunnen doen werkt verhelderend: de tips die je mee krijgt, blijven beter hangen. Als je over de onderneming van de ander nadenkt en je kunt iemand verder op weg helpen, geeft dat een voldaan gevoel. Mede door intervisie ben ik gegroeid op ondernemersgebied”.

Wat kan intervisie voor jou betekenen?

  • Feedback op knelpunten waar jij in je ondernemerschap tegenaan loopt
  • Bruikbare ideeën voor je onderneming
  • Een frisse, onafhankelijke blik vanuit een andere invalshoek dan je zelf gewend bent
  • Herkenning: je merkt dat andere ondernemers tegen dezelfde dingen aanlopen
  • Iemand anders helpen met jouw kennis en ervaring
  • Het gevoel dat je er niet alleen voor staat!

Begeleide intervisie
Vanuit mijn expertise als praktisch ondernemersadviseur begeleid ik de intervisiegroep. Inhoudelijk, maar ook als procesbegeleider. Zo kun je optimaal deelnemer zijn en hoef je niet bezig te zijn met de organisatorische taken die bij een zelfstandige intervisiegroep komen kijken. 

Meer informatie

Heb jij ook behoefte aan de steun van andere ondernemers die met je meedenken? Aan het gevoel dat je niet alleen aan het werk bent? En aan feedback van andere ondernemers op jouw ondernemerschap? 

Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaand formulier.

Ja, ik heb interesse in intervisie voor zzp-ers.

1 + 12 =