Workshop ‘Wat ben jij in 2020 van plan?’

“Elke keer neem ik me voor om een jaarplan te maken. Maar het schiet er gewoon steeds bij in. Door jouw workshop is dat plan er nu tenminste!”

Is bovenstaande herkenbaar? Schrijf je dan in voor de workshop ‘Wat ben jij in 2020 van plan?’. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het maken van jouw jaarplan voor 2020, in de vorm van een moodboard. Wat neem jij mee uit 2019? Wat wil je graag anders? Welke doelen en dromen heb jij voor 2020? 

Een jaarplan zorgt voor richting en focus voor je nieuwe ondernemersjaar. Je kunt er het hele jaar op terugvallen.

Reacties van eerdere deelnemers aan de workshop:
“Door het maken van een jaarplan krijg ik helder hoe ik bepaalde dingen anders kan doen in mijn praktijk.”

“Het is nu een fijn moment om met je jaarplan bezig te zijn. En met de moodboard-vorm spreek je het onbewuste aan.”

Praktische informatie
De workshop vindt plaats op woensdagochtend 22 januari 2020, van 9-12.30 uur, in Rotterdam. Kosten voor deelname bedraagt  € 45 ex. btw. Dat is inclusief koffie, thee, iets lekkers en alle materialen.

Direct inschrijven? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Wil je meer informatie? Mail me via noeky@karreman010.nl

Ja, ik meld me graag aan voor de workshop 'Wat ben jij in 2020 van plan?'

Ik schrijf me in voor de workshop op:

15 + 4 =