Workshop ‘Wat ben jij in 2021 van plan?’

Maak jouw zakelijk jaarplan en vision board. En koers recht op een succesvol 2021 af!

Nu met vroegboekkorting als je je vóór 1 november inschrijft!

Neem jij je elk jaar voor om een zakelijk jaarplan te maken? Maar schiet het er door de waan van de dag steeds bij in? Waardoor je het nieuwe ondernemersjaar geen focus hebt? 

Hoe zou het zijn als je precies weet welke koers je volgend jaar met je bedrijf uit wil? Dat je weet welk aanbod je gaat verkopen, en hoeveel deelnemers je nodig hebt om jouw gewenste omzet te realiseren? En dat jouw dromen en doelen door je onderbewuste geprikkeld worden, waardoor je dichtbij jouw waarden blijft in je ondernemerschap.

Schrijf je dan in voor de workshop ‘Wat ben jij in 2021 van plan?’. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het maken van jouw jaarplan voor 2021. ’s Ochtends gaat je onbewuste aan het werk tijdens het maken van je vision board. Welke doelen en dromen heb je? In de middag mag je hoofd aan het werk en schrijf je je zakelijk jaarplan. Wat neem jij mee uit 2020? Wat wil je graag anders? 

Een jaarplan zorgt voor richting en focus voor je nieuwe ondernemersjaar. Je kunt er het hele jaar op terugvallen.

“Ik vond het een kadootje aan mijzelf om even de tijd te nemen hiervoor. Goede vragen die richting geven en aan het denken zetten en vervolgens het zichtbaar maken op een moodboard. Voor mij een fijne stap richting het nieuwe jaar!”

Saskia Engels

Stiefleven

“De workshop is mij goed bevallen. Leuk om met elkaar te doen. Je neemt de tijd er voor en brengt focus aan. Noeky begeleidde de workshop op een prettige wijze, en met aandacht.”

Debby Wezelenburg

Debby Wezelenburg Feng Shui

Praktische informatie
De workshop vindt plaats op woensdag 18 november en donderdag 3 december, van 9-16 uur, in Rotterdam. Kosten voor deelname bedraagt  € 127 ex. btw. Dat is inclusief lunch, koffie, thee, iets lekkers en materialen. Let op: schrijf je je vóór 1 november in, dan betaal je slechts  € 99!

Gezien de huidige maatregelen vindt de workshop in kleine groepen plaats, volgens de RIVM-richtlijnen. Er is ruimte voor maximaal 4 deelnemers per dag.

“Ik gun het mijzelf om een dag aan mijn bedrijf te werken. Onder begeleiding van iemand die me ook nog kan helpen”

Sheila Tan

Presta webbouw

“Ik ben erg blij (zeg maar gerust trots) op mijn moodboard. Heel fijn om een geheel te zien ontstaan uit alle punten die er waren. En voor mijn gevoel zit er nog meer in. Ik voel echt een positieve impuls voor het nieuwe jaar!”

Linda Sibrandi

Zen by Nature

“Ik vond het een erg fijne workshop en ben blij met mijn moodboard. Ik dacht van tevoren dat ik deze meer op zakelijke doelen zou richten maar hij is uiteindelijk erg gericht op het innerlijke, rust. Grappig hoe zo’n proces werkt. Vanuit die rust en zen wil ik mijn bedrijf verder laten groeien”.

Nicky Roner

Wine, Dine & Network

Ja, ik maak graag een goede start in 2021!

Ik schrijf me in voor de workshop op: