Workshop ‘Wat ben jij in 2021 van plan?’

Weer durven dromen in deze onrustige tijd, hoe fijn is dat! Met een vision board en zakelijk jaarplan koers jij recht op een succesvol 2021 af!

Ben jij ook het durven dromen een beetje kwijtgeraakt de afgelopen tijd? Lukt het maar niet om plannen te maken voor 2021? Of om richting te bepalen in je ondernemerschap? Zorgt dat voor onrust in je hoofd? 

Hoe zou het zijn als je dat vlammetje weer aan kunt wakkeren? Dat jouw dromen en doelen door je onderbewuste geprikkeld worden! En je precies weet welke koers je met je bedrijf uit wil! Zodat je weer gaat ondernemen op jouw voorwaarden, vanuit rust en overzicht! En er weer structuur ontstaat in je werkweken, ook tijdens de lockdown!

Dan is de online workshop ‘Wat ben jij in 2021 van plan?’ wat voor jou! Deze workshop bestaat uit twee delen: het maken van een vision board en het schrijven van je zakelijk jaarplan. 

Een vision board: jouw plan vanuit je hart
Weer vooruit durven kijken. Jouw dromen en doelen visueel maken, vanuit je hart. Wat neem je mee uit 2020? Wat wil je graag anders? Naar welke waarden wil jij leven en ondernemen? Dat is wat een vision board voor je doet. Al je losse dromen en doelen worden als het ware een plan. Jouw kader voor het nieuwe jaar, dat jou het hele jaar inspireert en richting geeft! 

Een zakelijk jaarplan: jouw doelen en acties concreet en overzichtelijk
Tijdens dit onderdeel mag jouw hoofd aan de slag. Welke omzet wil je dit jaar realiseren? Welk aanbod ga je verkopen en hoe bereik je jouw doelgroep? Welke acties ga je uitvoeren om jouw zakelijke doelen daadwerkelijk te realiseren?

“Ik vond het een kadootje aan mijzelf om even de tijd te nemen hiervoor. Goede vragen die richting geven en aan het denken zetten en vervolgens het zichtbaar maken op een  vision board. Voor mij een fijne stap richting het nieuwe jaar!”

Saskia Engels

Stiefleven

“De workshop is mij goed bevallen. Leuk om met elkaar te doen. Je neemt de tijd er voor en brengt focus aan. Noeky begeleidde de workshop op een prettige wijze, en met aandacht.”

Debby Wezelenburg

Debby Wezelenburg Feng Shui

Houvast en overzicht
Een vision board en zakelijk jaarplan zorgen voor richting en focus voor je nieuwe ondernemersjaar. Je kunt er het hele jaar op terugvallen, en eenvoudig bijsturen als dat nodig is. Door zowel een vision board als een zakelijk jaarplan te maken creëer je een krachtig plan voor een succesvolle koers van jouw bedrijf! 

Praktische informatie
De hele workshop bestaat uit twee online dagdelen via Zoom. Wil je liever alleen één onderdeel volgen? Ook dat kan.

Vision board sessie

Jouw plan vanuit je hart

Jouw dromen en doelen vanuit je onderbewuste. Het universum doet de rest!

Maandag 25 januari
13.30 – 16 uur
online via Zoom

€ 97  

ex btw

Zakelijk jaarplan

Jouw plan vanuit je hoofd

Concrete doelen, acties en cijfers. Je weet precies wat je gaat doen komend jaar!

Maandag 1 februari
10 – 13 uur
online via Zoom

€  137

ex btw

Vision board & zakelijk plan

Een plan vanuit je hoofd en
  je hart!

 Krachtiger kun je jouw  koers naar succes niet bepalen!

25 januari (13.30 -16 uur) en
1 februari (10 -13 uur)
online via Zoom

€ 234   € 199

ex btw

Aanmelden kan via het formulier onder aan de pagina.

Wil je eerst even overleggen wat de beste keuze voor jou is voordat je je aanmeldt? Stuur me even een berichtje met jouw vraag (via noeky@karreman010.nl). Dan overleggen we even.

“Ik gun het mijzelf om een dag aan mijn bedrijf te werken. Onder begeleiding van iemand die me ook nog kan helpen”

Sheila Tan

Presta webbouw

“Ik ben erg blij (zeg maar gerust trots) op mijn vision board. Heel fijn om een geheel te zien ontstaan uit alle punten die er waren. En voor mijn gevoel zit er nog meer in. Ik voel echt een positieve impuls voor het nieuwe jaar!”

Linda Sibrandi

Zen by Nature

“Ik vond het een erg fijne workshop en ben blij met mijn vision board. Ik dacht van tevoren dat ik deze meer op zakelijke doelen zou richten maar hij is uiteindelijk erg gericht op het innerlijke, rust. Grappig hoe zo’n proces werkt. Vanuit die rust en zen wil ik mijn bedrijf verder laten groeien”.

Nicky Roner

Wine, Dine & Network

Ja, ik koers graag op een succesvol 2021 af!

Ik schrijf me in voor: