Koerskracht mastermindtraject

Wil jij ook gefocust groeien met jouw onderneming?

Ondernemen kan soms best eenzaam zijn. Netwerkcontacten zijn fijn, maar vaak oppervlakkig. Waar kun je terecht als je vastloopt en met iemand wil sparren? En wie zorgt er bij jou voor die, soms toch wel nodige, stok-achter-de-deur? 

Wellicht is Koerskracht dan wat voor jou! Een mastermindtraject voor zzp’ers, waarin we een half jaar lang met jouw eigen ondernemersdoelen aan de slag gaan. In een kleine groep met maximaal vier ondernemers. Gefocust, gebruik makend van de kennis en ervaring van jouw groepsleden én mijn expertise als ondernemersadviseur. 

Hierdoor wordt jouw bedrijf weer op scherp gesteld. En ga je daadwerkelijk stappen zetten om jouw bedrijf te laten groeien!   

Hoe werkt het?
Koerskracht is een traject van een half jaar. Je kunt starten in januari of in september. Maandelijks komt de groep een dagdeel bij elkaar in Rotterdam. Tijdens deze sessies zetten we elkaar op scherp, bepaal je jouw focus en werken we aan jouw eigen zakelijke doelen. Ik begeleid en inspireer je, stel scherpe vragen en zorg voor inzicht en overzicht.

Tussen de sessies door zorgt een besloten online groep voor structuur, hulp bij vragen en een stok-achter-de-deur om daadwerkelijk aan de slag te (blijven) gaan en groeistappen te zetten.

Reacties van deelnemers
“Door Koerskracht heb ik meer inzicht in mezelf: door te zien hoe anderen dingen aanpakken en door de persoonlijke opdrachten”.

“Ik vond de interactie tijdens de bijeenkomsten waardevol, nuttig en motiverend, dit gaf energie”.

“Het mastermindtraject heeft mij het afgelopen half jaar tot denken aangezet. Ik weet meer waar ik behoefte aan heb”.

“De interactie die ontstaat door elkaar live te zien vind ik waardevoller, diepgaander en beklijft bij mij beter dan bij een online mastermindtraject”.

De wind staat nooit gunstig voor wie niet weet naar welke haven hij wil varen.”

Seneca

schrijver/filosoof

 Wat krijg je?

  • Persoonlijk advies en een scherpe blik op jouw ondernemersdoelen
  • 6 bijeenkomsten verspreid over een half jaar
  • Begeleiding, advies en ondersteuning van een ervaren ondernemersadviseur
  • Inspiratie, feedback en motivatie van de groepsleden
  • Tussentijds contact in de besloten online groep

Wat is jouw investering?

  • Aanwezigheid bij zes bijeenkomsten van 2,5 uur
  • Jouw inzet om aan de slag te gaan met je eigen ondernemersdoelen
  • De bereidheid om mee te denken met de andere groepsleden
  • € 99 ex btw per maand

Waarom Koerskracht?

Ik geloof in de kracht van maatwerk, persoonlijke aandacht en verbinding met andere ondernemers. Elke ondernemer onderneemt op zijn of haar eigen manier. Vraag twee ondernemers om het pad naar hun doel uit te stippelen en ze kiezen allebei een andere weg.

Dáár zit juist de toegevoegde waarde van het mastermindtraject Koerskracht: aan je eigen doelen en focus werken, met steun van je groep en de scherpte en inzichten van mij als coach.

Meer informatie

Denk je nu ‘Hé, dat is precies wat ik nodig heb in mijn ondernemerschap’? Lijkt het je wat om een half jaar lang gefocust aan je ondernemersdoelen te werken? Geïnspireerd en op scherp gesteld te worden door een ervaren coach en drie mede-ondernemers? En daadwerkelijk te groeien met jouw onderneming?

Vraag dan meer informatie aan via onderstaand formulier. Of mail me via noeky@karreman010.nl.

Ja, ik wil graag meer informatie over Koerskracht.

14 + 3 =