Netwerken in de Natuur

Andere ondernemers leren kennen terwijl je beweegt en geniet van de gezonde buitenlucht. Drie vliegen in één klap! Dat is Netwerken in de Natuur, in het Kralingse Bos in Rotterdam.

  • Houd jij van buiten zijn?
  • Houd jij van offline netwerken?
  • Houd jij van nieuwe mensen leren kennen?
  • Houd jij van wandelen in de natuur?
  • Houd jij van een goed gesprek?
  • Houd jij van het ontmoeten van gelijkgestemde ondernemers?

Dan is Netwerken in de Natuur echt wat voor jou. Elke vierde woensdag van de maand (met soms een uitwijk naar de derde woensdag) organiseer ik deze laagdrempelige netwerkwandeling voor zelfstandig ondernemers in Rotterdam.

Netwerken in de buitenlucht

Tijdens deze wandeling ontmoet je andere gelijkgestemde ondernemers terwijl je beweegt en geniet van de frisse lucht. We starten om 10 uur in het Kralingse Bos in Rotterdam, en de wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

De eerste editie in januari 2022 was een groot succes! Ook werden er na afloop vervolgafspraken met elkaar gemaakt door de deelnemers. Mooi om te zien!

 

ondernemers wandelend in de natuur

“Ik heb een heerlijke netwerkwandeling gehad. Het Kralingse Bos was toevallig een plek waar ik al heel lang graag een keer naartoe wilde om eens een keer te wandelen. Het is heel tof om op deze manier connecties te maken met andere ondernemers. Ik ga zelf altijd al graag naar buiten met mijn klanten. Ik merk dat dit gewoon een hele prettige manier is om contacten te maken. Deze vorm van netwerken past bij mij als gevoelige en creatieve ondernemer.  Ik vind het heel leuk om verbinding te maken en dat lukt op deze manier ook heel eenvoudig. Ik kan het van harte aanbevelen”.

Daniëlle Riemersma

Grip op Bedrijfsgroei

“Zo, dit heb ik gemist”.

Deelnemer Netwerken in de natuur januari 2022

“Hoe mooi is het hoe sommige dingen bij elkaar komen. Dat gebeurde tijdens de netwerkwandeling van Noeky!”

Deelnemer Netwerken in de Natuur januari 2022

Over Noeky

Als ondernemers- en natuurcoach is het mijn missie om ondernemers met een hoofd vol ideeën, te helpen om focus en structuur aan te brengen in hun plannen. En vanuit hun gevoel de juiste ondernemerskoers  te bepalen, zodat ze vanuit eigenheid en met rust in hun hoofd groeistappen zetten.

In de uitdagende tijd waarin we alleen maar online werkten miste ik het offline, live netwerken enorm. Ook merkte ik wat het me opleverde als ik de natuur opzocht. De natuur geeft me rust, energie en inspiratie. Omdat buiten de maatregelen meer ruimte boden om samen te komen, ben ik Netwerken in de Natuur gaan organiseren.

Eindelijk weer live bij elkaar komen! En ik bleek niet de enige die het gemist had!

Inmiddels mag er weer veel meer. Maar buiten zijn heeft zoveel voordelen, dat ik de netwerkwandelingen blijf organiseren. Ik houd van het verbinden van ondernemers met elkaar. En daar biedt Netwerken in de Natuur een mooie mogelijkheid voor.

Wat levert Netwerken in de Natuur je op?

  • Je doet waardevolle nieuwe contacten op en vergroot je netwerk
  • Bewegen, en dan het liefst in de natuur, zorgt voor een betere conditie
  • Door het wandelen komt je brein ook in beweging. Hierdoor neemt je cognitieve vermogen toe
  • Wandelen heeft een herstellend en genezend vermogen. Je maakt endorfine aan waardoor je gevoel van welbevinden en geluk een boost krijgt. Dat maakt je weerbaarder tegen depressie en onderdom.

Netwerken is nog nooit zo gezond geweest! Wandel je mee?

Praktische informatie

Datum: woensdag 25 mei en 15 juni 2022
Tijd: 10 – 11.30 uur
Locatie: Kralingse Bos te Rotterdam
Investering: € 19 ex. btw

Even de waan van de dag vergeten door naar buiten te gaan! Terwijl je ook nog nieuwe contacten opdoet.