Noeky Karreman

Een kleine koerswijziging kan je veel winst opleveren. Je zeil een beetje aanpassen en daar ga je. Dat is niet alleen zo bij zeilen.

Een kleine koerswijziging in je werkwijze kan ervoor zorgen dat je net even anders naar je onderneming kijkt. En weer stappen maakt. Daar staat Karreman010° (lees 0 10 graden) voor: een kleine verandering. Met wel degelijk groot effect.

Voor mij is zeilen toevallig iets dat ik héél graag doe. Tot m’n vierentwintigste heb ik op wereldniveau wedstrijden gezeild. Daardoor weet ik dat een goede koers noodzakelijk is om te winnen.

En nog steeds is het zo dat als ik in m’n boot stap – áls, want nu ik moeder van twee zoons ben, kom ik daar minder vaak aan toe – ik wil winnen. Dan word ik fanatiek en ben ik gefocust. 

Het kan altijd beter
Die overtuiging zit bij mij vrij diep. Soms wat vermoeiend, maar wanneer ik het inzet voor een opdrachtgever maakt het me gedreven en behalen we resultaat. En daar gaat het tenslotte om als je me inhuurt.

“Bedankt voor de inspiratie en alle nieuwe inzichten. Ik vond je inzet erg goed, gedegen en enthousiast!”

Guusje, kunstzinnig kindertherapeut

Wat kan ik nog meer over mezelf vertellen?
Dat ik jarenlang ervaring heb als (interim) communicatieadviseur, accountmanager en projectcoördinator. Dat ik inmiddels alweer flink wat jaar voor mezelf werk, omdat ik dan alle kennis die ik heb kan combineren en inzetten.

Ik werk trouwens ook regelmatig als extern deskundige voor de opleidingen Communicatie en Commerciële Economie van de Hogeschool Rotterdam.

Ik heb Noeky tijdens het project “MyStart app’  leren kennen als een goede organisator, een doorzetter, communicatief zeer vaardig, pro-actief en een fijn persoon om mee samen te werken. Een echte teamspeler. Daarnaast brengt ze structuur aan waar nodig en verbindt zij teamleden. Onze samenwerking heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooi product waar we trots op mogen zijn

Miranda Bouhou-van der Meer, Zadkine

Laatst heb ik een kerntalenten-analyse gedaan

Wat daaruit kwam?
Initiator – teamplayer – probleemoplosser – vindingrijk – organisator – verbinder – doelgericht – oog voor functioneel detail – brede interesse – leergierig – scherp

Deze kwaliteiten zet ik graag in om ondernemers te helpen groeien.

Nader kennismaken?
Neem contact met me op >