Referenties

Focus en ideeën. Werken vanuit rust en kleine stappen. Luisteren naar mijn intuïtie en gevoel. Dat heeft de mastermindgroep mij opgeleverd. Jij staat altijd klaar met een tip, een idee of een inzichtgevende vraag. Nieuwsgierig naar de ander en zonder oordeel luisterend, motiverend, oppeppend en rustgevend. Ik kijk uit naar het nieuwe mastermindtraject”.

Miranda Molenaar

astrologisch coach, BewustRzijn

Ik heb Noeky tijdens het project “MyStart app’ leren kennen als een goede organisator, een doorzetter, communicatief zeer vaardig, pro-actief en een fijn persoon om mee samen te werken. Een echte teamspeler. Daarnaast brengt ze structuur aan waar nodig en verbindt zij teamleden. Onze samenwerking heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooi product waar we trots op mogen zijn 

Miranda Bouhou-van der Meer

adviseur Informatiemanagement, Zadkine

“Door haar grote inzichten en vakspecifieke kennis is het prettig om als creatief ondernemer met Noeky samen te werken. Ze zette een doordacht traject op voor mij, waardoor veel zaken eindelijk op zijn plek vallen. Door haar adviezen lukt het mij nu veel beter om mijn onderneming te professionaliseren.
Als je zelf nog niet helemaal de weg weet, geeft Noeky richting aan en kom je waar je wezen moet!”

Cora Verhagen

small business branding specialist, Creative Soul Solutions

“Elke keer als Noeky weggaat, denk ik: wat hebben we toch weer veel gedaan. Haar aanpak stimuleert mij om weer met mijn eigen, niet-klantgerelateerde projecten en plannen aan de slag te gaan.”

Anneliek Holland

beeldend ontwerper

“Door het traject met Karreman010º heb ik meer rust gekregen om over de toekomst van mijn bedrijf na te denken. Ik heb inzicht gekregen en het was prettig om met een onafhankelijk, eerlijk iemand met specifieke kennis naar mijn eigen bedrijf te kijken. Noeky heeft me een spiegel voorgehouden en structuur gebracht, waardoor ik bewuster en meer bedrijfsmatig met mijn werk omga.

Noeky was een luisterend oor en heeft een bepaald bewustwordingsproces in gang gezet. Ik plan nu bewuster tijd in voor afspraken, maar ook voor het verwerken van informatie uit klantgesprekken, mijn eigen administratie en afspraken met mezelf!”

Marlous van Wijnen

interieurontwerper, Marlous Experience Design

Door gesprekken met Noeky heb ik structuur kunnen aanbrengen in mijn werkweek. Als zelfstandig ondernemer had ik het gevoel dat ik altijd aan het werk was. De adviezen van Noeky zijn praktisch en duidelijk. Iets waar ik nog steeds profijt van heb. 

Cynthia Bartelomij

Interieurstylist, Stijl van Mij/Studio Blikvanger

“Weer een heel goed gesprek gehad met @Noekykarreman. #nieuweenergie #goedemoed #fijnomtesparren”

Marlous Snijder

Oh Marie magazine

Ik vond de sessies super nuttig. In het begin was ik erg in de war over welke richting ik op moest met mijn bedrijf. Ik wilde van alles een beetje doen zonder een echte planning. Met je sessies heb je me concreet geholpen om te plannen. En stappen op te schrijven hoe ik mijn plannen concreet kan maken.

We hebben over zoveel verschillende onderwerpen gesproken, van de esthetiek van de website, tot de target individualisatie en de financiële planning. Alles was erg nuttig. Ik waardeerde het echt dat je me ook veel interessante contacten en ideeën hebt aangereikt en dat je ook buiten de coachingsessies beschikbaar was voor advies. Dank je wel!

Valentina Gritti

food experience designer, Vale Gastronome

“Noeky houdt het team scherp en zorgt ervoor dat het achter de schermen vlekkeloos verloopt. Op Noeky kun je bouwen, ze is helder, goed in communicatie, secuur en oplossingsgericht. Bovendien staat ze voor de organisatie en weet de vertaalslag te maken naar praktische oplossingen. Noeky is een prettige persoonlijkheid en ik ben blij dat ik met haar samenwerk!”

Mirjam Fondse

wedding en eventplanner, Wedding Plan it

“Wat mooi dat ik al vorig jaar dacht ‘bij jou moet ik zijn’. En dat mijn verwachtingen meer dan waargemaakt zijn. Jouw manier van leidinggeven, meedenken en dingen aandragen spreekt mij heel erg aan. En werkt heel goed voor mij. Je bent een geweldig lief mens.

Wat ik zo fijn vind aan de mastermindgroep is dat ik geen oplossing krijg op een vraag, maar een ander inzicht. Waarmee ik zelf een antwoord kan vinden. Ik ben blij dat ik er in september weer bij ben in de mastermindgroep”

Yvonne van Leeuwen

hondenfotograaf, Animal Design Fotografie

‘Wat zijn we blij dat we met Noeky in zee zijn gegaan om voor KrijgdeKleertjes twee projecten uit te voeren! Noeky liet een grote verantwoordelijkheid zien voor het halen van de doelen van de projecten. Ze had overzicht over de projectplanning en was pro-actief in het voorstellen van nieuwe wegen als de oude doodliepen. Ook het enthousiasmeren en begeleiden van vrijwilligers was duidelijk in goede handen. Met haar praktische instelling was het fijn samenwerken. Een fijn mens waar je op kunt bouwen”.

Cerian van Gestel

oprichter, KrijgdeKleertjes

“Noeky weet in korte tijd je vraag te verhelderen en je te helpen nieuwe stappen te zetten.”

Yvonne Grunuveld

coach mediation

“Hee Noeky, ik heb al je adviezen tot nu toe ter harte genomen. Spijkers met koppen geslagen! Zat eigenlijk best in een dipje toen je langskwam, maar ik ben er weer helemaal uit gekropen!”

Michelle Kuipers

productontwerper, Vriendelijke Monsters

“Ik ben onder de indruk van je werkwijze! Dit is precies wat ik nodig heb. We begrijpen elkaar heel erg goed! Goed werk!”

Annet Scholten

illustrator

“Bedankt voor de inspiratie en alle nieuwe inzichten. Ik vond jouw inzet erg goed, gedegen en enthousiast!”

Guusje Moll van Charante

kunstzinnig kindertherapeut