Online mastermind vrijdag 24 juni 2022

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het bepalen van jouw koers voor dit najaar? Heb jij een ondernemersvraag waar je graag antwoord op wil? Of loop je vast met een idee en wil je daar graag feedback op?

Meld je dan nu gratis aan voor de online mastermind voor zelfstandig ondernemers, op vrijdag 24 juni!

Tijdens deze ochtend ervaar je op een laagdrempelige manier wat het je oplevert als je jouw vraag voorlegt aan gelijkgestemde business buddy’s.

Wat gaan we doen?

Tijdens de sessie stel je jouw ondernemersvraag. Je ontvangt tips en feedback van de andere deelnemers. Vanuit verschillende invalshoeken, want elke ondernemer brengt zijn eigen kennis en expertise in.

Voorbeelden van vragen die aan bod komen tijdens een online mastermind:

  • Ik heb een gaaf idee, maar hoe zet ik dit om in waardevol aanbod?
  • Ik heb aan het einde van een dag altijd iets anders gedaan dan ik van plan was. Hoe krijg ik meer structuur in mijn werkweek?
  • Ik heb zoveel ideeën. Hoe zorg ik er voor dat mijn boodschap helder overkomt naar mijn doelgroep?
  • Hoe zorg ik er voor dat klanten bij me terugkomen om nogmaals wat bij mij te kopen?
  • Ik ben al heel zichtbaar op social media en heb een nieuwsbrief. Wat kan ik nog meer doen om deelnemers voor mijn workshop te krijgen?

“Ik vind het heerlijk, de mastermindsessies!! M’n hoofd zit weer helemaal vol met plannen. Fijn om met elkaar uit te kunnen wisselen, een andere kijk op je denken te krijgen. En onwijs waardevol hoe jij begeleidt, Noeky. Structuur, planning, duidelijkheid. Genieten!”

Jente van der Woude

Met Jente

“Heel fijn om op deze manier met andere gelijkgestemde ondernemers te connecten”.

Deelnemer online mastermind september

“Superleuk om zo te sparren. Mijn comfortzone is gestretcht, en mijn gedachten zijn geordend. Ik had dit idee al tijden in mijn hoofd, maar stelde het steeds uit. Na deze online mastermind kan ik echt iets mee!”.

Deelnemer online mastermind december

Over Noeky

Als ondernemerscoach is het mijn missie om ondernemers die een hoofd vol ideeën hebben, te helpen om meer focus en structuur aan te brengen in hun plannen. Zodat ze hun ondernemerskoers helder hebben en vanuit eigenheid en met rust in hun hoofd groeistappen zetten.

Noeky KarremanIk geloof in de kracht van verbinding met andere ondernemers, zoals in een mastermindgroep. Ondernemen hoef je niet alleen te doen. Juist de meedenkkracht van business buddy’s zorgt voor groei!

Ook geloof ik in ondernemen op jóuw manier. Vanuit jouw eigenheid. Daarom bied ik geen kant en klare oplossingen, maar geef tips en tools waarmee je je ondernemerschap op jouw manier kunt inrichten.

Wat levert deelname aan de online mastermind je op?

Na de online mastermind:

 • kun je met nieuwe ideeën en een frisse blik op jouw vraag of case aan de slag
 • heb je energie en motivatie opgedaan om stappen te zetten in je bedrijf
 • heb je waardevolle gelijkgestemde ondernemers leren kennen en je netwerk uitgebreid

Praktische informatie

Datum: vrijdag 24 juni
Tijd: 10 – 11.30 uur
Locatie: online via Zoom
Investering: € 67 gratis!

Er is die ochtend plek voor maximaal zes zelfstandig ondernemers. Zodat elke deelnemer voldoende aandacht krijgt voor zijn/haar vraag. Meld je dus snel aan!

Ondernemen hoef je niet alleen te doen. Samen motiveert en inspireert enorm! En kom je verder!