Vision board workshop (online)

Weer durven dromen in deze onrustige tijd, hoe fijn is dat! Met een vision board bepaal jij krachtig jouw koers voor 2021!

Ben jij ook het durven dromen een beetje kwijtgeraakt de afgelopen tijd? Lukt het maar niet om plannen te maken voor 2021? En om richting te bepalen in je ondernemerschap?

Hoe zou het zijn als je dat vlammetje weer aan kunt wakkeren? En dat jouw dromen en doelen door je onderbewuste geprikkeld worden? En je weer gaat ondernemen op jouw voorwaarden?

Dat is wat een vision board voor je doet. Weer vooruit durven kijken. Jouw dromen en doelen visueel maken, vanuit je hart. Wat neem je mee uit 2020? Wat wil je graag anders? Naar welke waarden wil jij leven en ondernemen?

Deze ochtend gaat je onderbewuste aan het werk en maak je jouw vision board. Je legt vast wat voor jou belangrijk is. Al je losse dromen en doelen worden als het ware een plan. Jouw kader voor het nieuwe jaar, dat jou het hele jaar inspireert en richting geeft!

“Ik ben erg blij (zeg maar gerust trots) op mijn vision board. Heel fijn om een geheel te zien ontstaan uit alle punten die er waren. En voor mijn gevoel zit er nog meer in. Ik voel echt een positieve impuls voor het nieuwe jaar!”

Linda Sibrandi

Zen by Nature

“De workshop is mij goed bevallen. Leuk om met elkaar te doen. Je neemt de tijd er voor en brengt focus aan. Noeky begeleidde de workshop op een prettige wijze, en met aandacht.”

Debby Wezelenburg

Debby Wezelenburg Feng Shui

Praktische informatie
Gezien de huidige maatregelen vindt de workshop online via Zoom plaats op maandag 25 januari,  van 10 tot 12.30 uur. Kosten voor deelname bedraagt  € 87 ex. btw. Let op: schrijf je je vóór 9 januari in, dan betaal je slechts  € 67! 

“Ik vond het een erg fijne workshop en ben blij met mijn vision board. Ik dacht van tevoren dat ik deze meer op zakelijke doelen zou richten maar hij is uiteindelijk erg gericht op het innerlijke, rust. Grappig hoe zo’n proces werkt. Vanuit die rust en zen wil ik mijn bedrijf verder laten groeien”.

Nicky Roner

Wine, Dine & Network

Ja, ik maak graag een goede start in 2021!

Ik schrijf me in voor de workshop op: