Over Karreman 010º

Profielfoto Noeky Karreman-2Achtergrond

15 jaar ervaring als (interim) communicatieadviseur, accountmanager en projectcoördinator brengt Noeky Karreman mee in haar bedrijf Karreman 010º, advies in ondernemen. Ze heeft zowel aan bureau- als klantzijde gewerkt, in verschillende branches.

Noeky: “In loondienst was ik naast mijn vaste werkzaamheden altijd al bezig met de onderneming zelf. Welke processen konden er beter, hoe kon het bedrijf zich beter profileren? Ik wilde breder bezig zijn dan ‘alleen’ communicatieadviseur of projectleider, alleen wist ik nog niet hoe”.
Een artikel over professional organizing bracht daar verandering in. Door dit vakgebied te combineren met haar communicatiekennis en ervaring als projectmanager, ontstond uiteindelijk haar eigen bedrijf.

Ook is Noeky als extern deskundige verbonden aan de opleidingen Communicatie en Commerciële Economie van de Hogeschool Rotterdam.

 

WK Mallorca, 1996Karreman 010º
(Lees ’Karreman 0 10 graden’) staat voor een kleine koerswijziging. Bijvoorbeeld in je werkwijze, waardoor je net even anders naar je onderneming en toekomstplannen kijkt. En weer stappen maakt.

Ook Noeky zelf heeft door een kleine koerswijziging haar bedrijf weer een nieuwe impuls gegeven. Na een periode van zwangerschapsverlof, verbouwing en verhuizing ging ze met nieuwe energie weer aan de slag. Onder een nieuwe bedrijfsnaam, want begin 2009 werd Zuid West 4 omgedoopt tot Karreman 010º, advies in ondernemen.
“Ook heeft 010º een link met de watersport, mijn passie”, aldus Noeky. “Op het water word ik fanatiek en ben ik gefocust. Dan wil ik winnen”.

 • Wat doet KARREMAN 010°?

  Karreman 010° helpt kleine bedrijven en zzp-ers om beter te ondernemen en zakelijk succesvoller te zijn. Door bijvoorbeeld mee te denken over efficiëntere bedrijfsprocessen, heldere communicatie naar (potentiële) klanten en effectief timemanagement.

  Lees verder »

 • Contact

  Larikslaan 212
  3053 LH Rotterdam

  06- 28 25 01 17
  noeky@karreman010.nl
  KvK nr.: 24407985