Projectcoördinatie

Zet je mij in als projectcoördinator, dan weet je dat het goed geregeld wordt

Ik vind het fijn om ervoor te zorgen dat alles goed loopt. Uit mezelf pak ik dingen op die moeten gebeuren om een gezamenlijk doel te bereiken. Dat kan zijn op het niveau van algemene bedrijfsvoering, en ook in bijvoorbeeld marketingcommunicatie.

Ik ben niet afwachtend, maar juist heel pro-actief. Als ik zie dat iets niet werkt, ga ik het oplossen.

Voorbeelden? Het begeleiden van een huisstijltraject bij een onderneming zonder communicatie-afdeling. Of het in de lucht krijgen van een nieuwe website. Ik stuur de experts aan, bewaak het algemene plaatje en zorg dat alle neuzen dezelfde kant op blijven staan.

In marketingcommunicatie heb ik veel projectcoördinatie gedaan. Zowel aan klantzijde, als aan bureauzijde. Ik weet hoe creatieven aan te sturen en zorg ervoor dat ze goed samenwerken aan bijvoorbeeld een campagne.

Kortom, graag ondersteun ik jouw onderneming op organisatorisch vlak

Ik ben flexibel inzetbaar voor een gunstig tarief. Op korte en ook lange opdrachten, zoals interim-projecten of zwangerschapsvervanging.

Wil je meer weten?
Neem contact op >

“Noeky houdt het team scherp en zorgt ervoor dat het achter de schermen vlekkeloos verloopt. Op Noeky kun je bouwen, ze is helder, goed in communicatie, secuur en oplossingsgericht. Bovendien staat ze voor de organisatie en weet de vertaalslag te maken naar praktische oplossingen. Noeky is een prettige persoonlijkheid en ik ben blij dat ik met haar samenwerk!”

Mirjam Fondse

wedding en eventplanner, Wedding Plan it