Projectcoördinatie

Zet je mij in als projectcoördinator, dan weet je dat het goed geregeld wordt

Ik vind het fijn om ervoor te zorgen dat alles goed loopt. Ik zie snel waar iets spaak loopt, en hoe het beter kan. Als ik kansen zie, grijp ik die en neem ik het initiatief om van het project een succes te maken. Ik stuur alle partijen aan, bewaak het algemene plaatje en zorg dat alle neuzen dezelfde kant op blijven staan.

Ik heb de afgelopen jaren een brede werkervaring opgedaan, en met veel verschillende doelgroepen samengewerkt: ondernemers, kinderen en jongeren, gemeentes, subsidiegevers, stichtingen, scholen, ouders en vrijwilligers.

Voorbeelden van opdrachten waar ik met veel plezier aan gewerkt heb

  • Als projectleider Studentencommunicatie bij ROC Zadkine was ik verantwoordelijk voor de Zadkinebrede invulling van het ‘Eerste 100 dagen’- programma voor nieuwe studenten.
  • Voor stichting KrijgdeKleertjes heb ik kinderkleding-ruilpunten opgestart in Utrecht, Schiedam en Vlaardingen en de vrijwilligers begeleid bij het starten van hun ruilpunt.
  • Bij de Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR) was ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en introductie van een kortingspas voor alle 13.000 cursisten.

“Noeky houdt het team scherp en zorgt ervoor dat het achter de schermen vlekkeloos verloopt. Op Noeky kun je bouwen, ze is helder, goed in communicatie, secuur en oplossingsgericht. Bovendien staat ze voor de organisatie en weet de vertaalslag te maken naar praktische oplossingen. Noeky is een prettige persoonlijkheid en ik ben blij dat ik met haar samenwerk!”

Mirjam Fondse

Wedding Plan it

Ik heb Noeky tijdens het project ‘MyStart app’ leren kennen als een goede organisator, een doorzetter, communicatief zeer vaardig, pro-actief en een fijn persoon om mee samen te werken. Een echte teamspeler. Daarnaast brengt ze structuur aan waar nodig en verbindt zij teamleden. Onze samenwerking heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooi product waar we trots op mogen zijn 

Miranda Bouhou - van der Meer

Zadkine

In marketingcommunicatie heb ik veel projectcoördinatie gedaan. Zowel aan klantzijde, als aan bureauzijde. Ik weet hoe creatieven aan te sturen en zorg ervoor dat ze goed samenwerken aan bijvoorbeeld een campagne. Ik houd er van om de spil van een project te zijn en samen met anderen naar een mooi resultaat toe te werken.

Kortom, graag neem ik de coördinatie van jouw project op me

Ik ben flexibel inzetbaar voor een gunstig tarief. Op korte en ook lange opdrachten, zoals interim-projecten of zwangerschapsvervanging.

Noeky – initiator – teamplayer – probleemoplosser – organisator – verbinder – vindingrijk – doelgericht – oog voor functioneel detail – brede interesse – leergierig – scherp – praktisch

 

Wil je meer weten?
Neem contact op >