Huiskamerkantoor

Ondernemen hoef je niet altijd alleen te doen! Af en toe samen zorgt voor inspiratie en verbinding.

Daarom organiseer ik elke tweede dinsdag van de maand een Huiskamerkantoor. Co-werken bij mij aan de eettafel in Rotterdam, samen met andere ondernemers. Werken aan je eigen werk, af en toe sparren met je buurman of -vrouw, wellicht een wandelingetje in de pauze.

Dit najaar vinden de Huiskamerkantoren plaats op 10 september, 8 oktober en 10 december (speciale editie).

 

“Het was fijn om samen met collega-ondernemers in het Huiskamerkantoor van Noeky te werken. Veel licht en ruimte, lekkere verwennerij op tafel. Na een rondje voorstellen zijn we aan het werk gegaan. Het is zo fijn om zo nu en dan even te kunnen sparren met elkaar of een algemene vraag te stellen. Niet zelf het wiel uit te hoeven vinden.
Tijdens de lunch was er tijd voor een meer persoonlijker kennismaking. Dit alles maakt het Huiskamerkantoor heel waardevol.” Willy

Ervaringsdeskundige/coach-counseller, Kies voor jezelf bij narcisme

Co-werken, netwerken, sparren en kennis delen. Dat is het Huiskamerkantoor!

Van 9 tot 14.30 uur ben je welkom aan mijn eettafel in Rotterdam-Schiebroek. Neem je laptop en lunch mee. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Er is plek voor maximaal 5 ondernemers.

10 december: workshop ‘Wat ben jij in 2020 van plan?’
Het Huiskamerkantoor van 10 december is een bijzondere editie. In de ochtend gaan we werken aan ons jaarplan voor 2020. Dat kan door middel van een moodboard, vision board of een jaarplanning.

Ik begeleid de ochtend vanuit mijn expertise als ondernemersadviseur, zodat je rond lunchtijd een opzet voor jouw plan voor 2020 klaar hebt. ’s Middags kun je verder werken aan je plan of aan andere werkzaamheden.

Voor deze speciale editie zijn de kosten € 25 ex btw.

Ja, ik neem graag deel aan een Huiskamerkantoor

Ik schrijf me in voor:

10 + 1 =