Kom flexwerken bij Huiskamerkantoor Rotterdam

Ondernemen hoef je niet altijd alleen te doen! Af en toe samen een dagje flexwerken zorgt voor inspiratie en verbinding.

En we mogen weer samenkomen, hoe fijn is dat! Daarom organiseer ik weer elke eerste dinsdag van de maand een coworking space in de vorm van een Huiskamerkantoor. Co-werken bij mij aan de eettafel in Rotterdam, samen met andere gelijkgestemde ondernemers. Werken aan je eigen werk, af en toe sparren met je buurman of -vrouw. En in de lunchpauze loop je zo even de natuur in met een andere ondernemer.

“Het was fijn om samen met collega-ondernemers in het Huiskamerkantoor van Noeky te werken. Veel licht en ruimte, lekkere verwennerij op tafel. Na een rondje voorstellen zijn we aan het werk gegaan. Het is zo fijn om zo nu en dan even te kunnen sparren met elkaar of een algemene vraag te stellen. Niet zelf het wiel uit te hoeven vinden.

Tijdens de lunch was er tijd voor een meer persoonlijker kennismaking. Dit alles maakt het Huiskamerkantoor heel waardevol.”

Willy Sietsma

Kies voor jezelf bij narcisme

Flexwerken, netwerken, sparren en kennis delen. Dat is coworking space Huiskamerkantoor Rotterdam!

Van 9.30 tot 15.30 uur ben je weer welkom aan mijn eettafel in Rotterdam-Schiebroek. Neem je laptop en lunch mee. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Er is plek voor maximaal 3 ondernemers.

Data: 7 september, 5 oktober, 2 november en 7 december 2021
Investering: € 17 (ex. btw)