One day retreat zakelijk jaarplan en vision board 2022

Met een vision board en zakelijk jaarplan koers jij recht op een succesvol 2022 af! Een helder plan zorgt voor richting, houvast en focus voor het nieuwe ondernemersjaar. Zodat jij meer klanten aantrekt die bij jou en jouw waarden passen.

Neem jij het je ook vaak voor om op tijd aan een jaarplan voor het nieuwe jaar te beginnen? Maar schiet het er meestal bij in om jouw dromen, doelen en acties voor het nieuwe jaar op papier te zetten?

Dan is deze One day retreat wat voor jou! In 1 dag maak je jouw plan voor 2022! Op een inspirerende locatie aan het water.

 

Met een concreet plan voor 2022 heb je structuur in je werkweken, en weet je precies welke koers je met je bedrijf uit wil. Je onderneemt op jouw voorwaarden, vanuit focus en rust!

Een vision board: jouw plan vanuit je hart

Jouw dromen en doelen visueel maken, vanuit je hart. Dat is wat een vision board voor je doet. Wat neem je mee uit 2021? Wat wil je graag anders? Naar welke waarden wil jij leven en ondernemen? Al je losse dromen en doelen worden als het ware een plan. Jouw kader voor het nieuwe jaar, dat jou het hele jaar inspireert en richting geeft!

Een zakelijk jaarplan: jouw doelen en acties concreet en overzichtelijk

Bij het maken van je zakelijk jaarplan mag jouw hoofd aan de slag. Welke omzet wil je in 2022 realiseren? Welk aanbod ga je verkopen en hoe bereik je jouw doelgroep? Welke acties ga je uitvoeren om jouw zakelijke doelen daadwerkelijk te realiseren? Zo ontstaat een overzichtelijk jaarplan met concrete doelen, acties en cijfers. Je weet precies welke stappen je moet zetten om van 2022 een succes te maken!

Focus en structuur in 2022 voor jouw bedrijf

Een vision board en zakelijk jaarplan zorgen voor richting en focus voor je nieuwe ondernemersjaar. Je kunt er het hele jaar op terugvallen, en eenvoudig bijsturen als dat nodig is. Door zowel een vision board als een zakelijk jaarplan te maken creëer je een krachtig plan voor een succesvolle koers van jouw bedrijf!

Over Noeky

Als ondernemerscoach is het mijn missie om ondernemers die een hoofd vol ideeën hebben, te helpen om meer focus en structuur aan te brengen in hun plannen. Zodat ze hun ondernemerskoers helder hebben en vanuit eigenheid en met rust in hun hoofd groeistappen zetten.

Noeky KarremanIk geloof in persoonlijke aandacht en ondernemen op jóuw manier. Daarom geef ik veel persoonlijke aandacht in mijn trajecten en trainingen. En bied ik geen kant en klare oplossing, maar geef praktische tips en tools waarmee je je ondernemerschap kunt inrichten op de manier die bij jou past.

Ook geloof ik in de kracht van verbinding met andere ondernemers. Ondernemen hoef je niet alleen te doen. Juist de meedenkkracht van gelijkgestemde sparringpartners zorgt voor groei.

“Ik vond het een kadootje aan mijzelf om even de tijd te nemen hiervoor. Goede vragen die richting geven en aan het denken zetten en vervolgens het zichtbaar maken op een vision board. Voor mij een fijne stap richting het nieuwe jaar!”

Saskia Engels

Stiefleven

“Ik vond het een erg fijne workshop en ben blij met mijn vision board. Ik dacht van tevoren dat ik deze meer op zakelijke doelen zou richten maar hij is uiteindelijk erg gericht op het innerlijke, rust. Grappig hoe zo’n proces werkt. Vanuit die rust en zen wil ik mijn bedrijf verder laten groeien”.

Nicky Roner

Wine, Dine & Network

“Ik ben erg blij (zeg maar gerust trots) op mijn vision board. Heel fijn om een geheel te zien ontstaan uit alle punten die er waren. En voor mijn gevoel zit er nog meer in. Ik voel echt een positieve impuls voor het nieuwe jaar!

Ik vond het dit jaar opnieuw een bijzondere en fijne ervaring. Een fijne, gezellige en inspirende groep ondernemers, wat mij helpt om mijn ondernemerspad verder te bewandelen. Door de vragen in het werkboek en het vision board voelde ik de drive om het voor komend jaar ook echt op te pakken. De gesprekken en de feedback op elkaars vision board maken dat ik het echt een meerwaarde vind om dit samen te doen.”

Linda Sibrandi

Zen by Nature

“De twee acties die ik mezelf gesteld had naar aanleiding van de workshop heb ik inmiddels gedaan, dus de bubbels kunnen open!

En wat deze workshop mij heeft opgeleverd? Het helder krijgen en ook (gaan) zetten van kleine concrete stappen. En eye-opers door ook in je jaarplanning aan te geven hoeveel dagen je wil werken, hoeveel dagen vrij, wat je wil doen aan persoonlijke ontwikkeling e.d. Ik merk wel dat het mij veel energie geeft zo met mijn eigen bedrijf en koers bezig te zijn. Voelt goed! Just do it!”

Stella de Regt

Stella Lara Uitvaartzorg

“De workshop is mij goed bevallen. Leuk om met elkaar te doen. Je neemt de tijd er voor en brengt focus aan. Noeky begeleidde de workshop op een prettige wijze, en met aandacht.”

Debby Wezelenburg

Debby Wezelenburg Feng Shui

“Door de vragen die je stelde tijdens de workshop ben ik eens kritisch naar mijn bedrijf gaan kijken. Na de workshop ben ik begonnen mijn week anders in te delen. Dat levert nu al meer rust op merk ik. Wat ik ook moeilijk vond is voor mezelf kiezen. Dat is nu geregeld door de structuur.
Het fijnste vond ik dat ik eens kritisch na moest denken over mijn eigen toko. Ik wist dat ik meerdere dingen moest veranderen. Maar kon het pas verwoorden door de vragen die je tijdens de workshop stelde.

Na de workshop ben ik bij een verloskundigenpraktijk en een fysio langs geweest. Met als resultaat: vier nieuwe klanten!”

Geesje van der Kooij

Geesje Bruids- en naaiwerk

Meerwaarde door begeleiding ondernemerscoach en feedback andere ondernemers

Misschien vraag je je af wat het voordeel is om jouw zakelijk jaarplan tijdens een workshop te maken. Ik noem een aantal voordelen:

  • Ik stel richtinggevende (en soms kritische….) vragen die je aan het denken zetten over jouw doelen en dromen. Dit zorgt voor concretere doelen en een scherpe focus voor het nieuwe jaar.
  • Ook licht ik de betekenis van de kleuren  toe die je, onbewust, in je vision board hebt gebruikt.
  • Door de feedback van de andere deelnemers kom je zelf weer tot nieuwe inzichten. Over de betekenis van de beelden op je vision board bijvoorbeeld. Een ander ziet weer een andere betekenis in de beelden en plaatjes die jij verzameld hebt.
  • De andere deelnemers inspireren je, en geven je een aanzet als je even niet weet waar je moet beginnen.
  • Vaak neem je jezelf voor om een dagdeel te plannen voor jouw jaarplan, maar schiet het er door de waan van de dag vaak bij in. Door je aan te melden voor de workshop creëer je een stok achter de deur. Dat plan komt er gegarandeerd!

De afgelopen twee jaar heb ik al meer dan 40 ondernemers mogen helpen met hun succesplan.

 

Workshopdag op een inspirerende locatie

Wat werkt er inspirerender om aan je dromen en doelen te werken dan om dat op een heerlijke plek ver weg van je bureau en laptop te doen? Daarom organiseer ik deze vision board en zakelijk jaarplan workshopdag op een heerlijke locatie aan de Reeuwijkse Plassen. Even een dag de dagelijkse beslommeringen achter je laten, de helikopterview pakken en plannen maken voor het nieuwe jaar!

De hele retreat bestaat uit twee dagdelen. Wil je liever alleen één onderdeel volgen? Ook dat kan. Dan mis je wel de bonus die bij de dagworkshop hoort: een gratis online groepscoachingssessie twee weken na de workshop, waarin je al je vragen kunt stellen over jouw plan.

Er is plek voor maximaal zes ondernemers. Op die manier is er alle tijd en ruimte voor het stellen van vragen, delen van tips en ervaringen.

 

Vision board sessie

Jouw plan vanuit je hart

Jouw dromen en doelen vanuit je onderbewuste. Het universum doet de rest!

Dinsdag 16 november
9.30 – 12.30 uur
incl. koffie/thee,  versnaperingen en
materialen

Op een inspirerende locatie aan de Reeuwijkse plassen

€ 97

ex btw
ex w

Zakelijk jaarplan

Jouw plan vanuit je hoofd

Concrete doelen, acties en cijfers. Je weet precies wat je komend jaar gaat doen!

Dinsdag 16 november
13.30 – 17 uur
incl. koffie/thee, versnaperingen en materialen

Op een inspirerende locatie aan de Reeuwijkse plassen

€  137

ex btw

 

Vision board & zakelijk plan

 Een plan vanuit je hoofd
en
je hart!

 Jouw meest complete en krachtige koers naar succes!

Dinsdag 16 november
9.30 – 17 uur
incl. koffie/thee, versnaperingen, materialen en heerlijke lunch

Op een inspirerende locatie
aan de Reeuwijkse plassen

Bonus: gratis online groepscoaching na de workshop

€ 234   € 199

ex btw

Wil je eerst even overleggen wat de beste keuze voor jou is voordat je je aanmeldt? Stuur me even een berichtje met jouw vraag (via noeky@karreman010.nl). Dan overleggen we even.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een workshop boeken als ik zelf thuis ook een vision board of jaarplan kan maken?

Natuurlijk kun je thuis ook zelf aan de slag. De ervaring leert echter dat het er vaak bij inschiet om een dagdeel te plannen om aan je vision board of jaarplan te werken. Het schiet er door de waan van de dag bij in.

Ook zorgt de feedback van de andere deelnemers weer voor nieuwe inzichten. Een ander ziet weer een andere betekenis in de beelden die jij verzameld hebt. Dat zorgt voor extra diepgang en een nieuwe blik op jouw doelen en dromen.

Wat moet ik voorbereiden voor de workshop?

Het enige wat je voor hoeft te bereiden is zorgen dat je een stapeltje van je favoriete tijdschriften hebt om mee te nemen. Ik neem veel tijdschriften mee voor alle deelnemers (o.a. Flow, Happinez, Psychologie Magazine), maar je eigen favoriete tijdschrift is ook prettig om bij je te hebben.

Waarom zou ik in november al mijn plan voor het nieuwe jaar maken?

Zo dacht ik eerder ook altijd. Inmiddels heb ik ervaren dat de feestmaand december altijd voorbij vliegt, en ik in januari al met mijn plan aan de slag wil.
Bovendien is de herfst het seizoen van oogsten: terugkijken op je oogst van dit jaar, en besluiten wat je achterlaat op je akkers. Door nu al met je koers voor 2022 bezig te zijn, sluit je aan op deze krachtige cyclus van de natuur.